Szolgáltatásaink

Üzletünk teljes körű képkeretező szolgáltatásokat nyújt, melyek a következők:

Keretezés:

Fa, alumínium illetve szintetikus keretbe helyezzük a keretezendő alkotást, posztert, tárgyat, amelyet síküveg és hátlap közé teszünk. Bizonyos esetekben, mint pl. olajfestmény, az üveg előlapot nem javasoljuk.

Nonreflektív üvegezés:

Kérésre a tükröződés csökkentésére speciális üveg mögé helyezzük a keretezendő anyagot.

Paszpartúzás:

Méretre vágott ablakú színes karton keret mögé helyezzük a keretezendő anyagot, így az nem érintkezik közvetlenül az üveggel. A színes kartonnak esztétikai, valamint méret növelő szerepe is van.

A különböző színű, több rétegű illetve különleges sarokvágású paszpartúzás külön emelheti az esztétikai élményt.

Tartósító keretezés:

Értékes papíralapú keretezendők esetében ajánljuk ezt a költségesebb módszert, amelynél múzeumi minőségű, savmentes anyagokat használunk, a paszpartúzást és a hátlapot is múzeum kartonból készítjük.

Kasírozás:

A keretezendő anyagot egy hátsó hordozó felületre ragasztjuk modern eljárással, így az kisimul, nem gyűrődik meg, alkalmasint üveg nélkül is keretezhető.

Felületkezelés:

A keretezendő anyag látszó felületére ragasztunk különböző struktúrájú fóliát, amely különleges felületet képez rajta (pl. matt, bőr- ill. vászonszerű).

Tükrök készítése, keretezése:

A méretre készült egyszerűbb vagy fazettázott tükröket speciális, foncsorozást védő ragasztóval keretbe rögzítjük.

Restaurálás:

Vállaljuk festmények tisztítását, javítását, papíralapú műalkotások és régi keretek restaurálását.

Szaktanácsadás:

Munkatársaink egyeztetett időpontban helyszíni felméréssel, szaktanácsadással segítik közületi és lakossági megrendelőink választását.